četrtek, 13. oktober 2011

Internet platforma Dreamscout

Na platformi Internet želja izpolnjena. Let v kozmos ali pocitok na Karibih. Vse je mogoče! Poleg tega bo vsak teden doda blagovnih znamk po akcijskih cenah.
Brandove stvari za ostri ceni!
Blagovne znamke na najbolj ugodnih cenah - samo za člane
 Dreamscout - Zaprta družba. Udeležba lažje za vas vse, če ste - partner NWA in že partner številko in geslo.



V tem primeru boste preprosto pojdite na ........................ v spletnem brskalniku in daje podatke na glavni strani Dreamscout в разделе Prijava.
Potem boste morali plačati mesečno članarino za 9,90 € in potrditi pravila in ste registrirani udeleženec, Dreamscout -Z vsemi sredstvi, ki so na voljo ljudijem!
Kako funkcianira Dreamscout
Če obstajajo dve področji Dreamscout: Żelje in shop. Slednji je vzpostavil standarde in ne bo povzročalo težav niti v uporabi. Enako oddelek želi našej spletni strani je kolikor lahko za  za uporabo. Razdeljene po kategorijah vsebino, ki jo izbirate,  dokler ne  dobite nekaj, kar vam všeč.
In, če kliknete na ikono, "Želim, da sodelujejo" in nič ne bi smeli storiti, in se nagne nazaj. Vsak mesec, so želje med vsemi zasebnimi izčrpan. Vsak udeleženec lahko izbirajo meseca od njegove želje ali številko zastopa izbrana želja zadnjem mesecu spet (če traja dolgo časa). Načeloma zelo enostavna. Vedno lahko prikaz v vsakem trenutku na tekočem pregledu izbranega želja. 'S Dobitki ali vrsto ukrepov, vas bomo obvestili preko sporočil. Samo o novih promocijah, blagovnih znamk in želje.
Kako lahko postanem član Dreamscout?
Dreamscout stranka bo postal tisti, ki je že registriran v NWA ali katere koli druge stranke Dreamscout. Stranka ne more biti v  Dreamscout brez udeleżbi v  NWA.
Ali je stranka tudi samodejno Dreamscout NWA član?
Ne, da je član Dreamscout stranka NWA mora tudi registrirati za Dreamscout platformae in plačati mesečno članarino od 9,90 €
Ali lahko ljudje Dreamscout, ki niso registrirani udeleženci NWA, da se pridobijo nove udeležence Dreamscout?
Da, vendar le člani Dreamscout, ki so tudi stranke v obeh NWA, prejeli bonus za članarino.
Kateri pogoji morajo izvesti, da  bi koristila članarina v trgovini udeležencev Dreamscout?
1. Oglaševalec  mora biti registriran član NWA in udeleženec Dreamscout.
2. Bonus za promet izdelkov  Dreamscout, se prinaśa na promet v NWA.
Ali lahko partneri Dreamscout tudi imajo dostop do izdelkov podjetija NWA?
Ne, Samo del Dreamscout ni dovolj za to. Samo registrirani uporabniki imajo dostop do NWA izdelke podjetja NWA.
Kot udeleženec lahko postane partner Dreamscout NWA?
Preprosto, je udeleženec registriran kot Dreamscout stranka NWA. To storite tako, prosimo, kliknite v razdelku Moj račun na ikono "partnerstvo NWA aktivirana" bo telefaksu na paket dobrodošlice, pri čemer je 9,90 € strinjajo s pravili in se strinjajo s sodelovanjem.
Kako lahko hitro in enostavno pretresite Dreamscout nove člane?
Na portalu lahko pišete za morebitne udeležence e-mail in dodatno svetovanje Dreamscout. So oni samodejno prikljopijom se  na vas.
Ali se splaca Dreamscout?
Seveda. Vsakdo ima priložnost se  spoznati v obdobiju enega meseca Dreamscout brezplačno in videti njegove koristi. To pomeni, da ni treba registrirati takoj, razen če je  želja ali želijo.

Dream Scout bo pripomogl, zrealizovati, vaše najbolj bleščeče sanje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar